Tilaajalahjat lehtitilauksiin

Parhaat tilaajalahjat lehtitarjouksiin löydät meiltä - Jopa yli 100 € tilaajalahjoja tarjolla lehtitilauksiin. Alta löydät kaikki lehtitarjoukset, joissa mukana tilaajalahja.

Tällä hetkellä arvokkaimman tilaajalahjan tarjoaa KotiMikro, jonka mukana tulee videokameralla varustettu kello. Kellon arvo on 106,50 €.

Tarjoamme ajankohtaisen tiedon tilaajalahjoista tällä sivulla. Sivua päivitetää viikoittain ja saat aina uusimman tiedon tilaajalahjoista.

Seiska

Seiska on uteliaan kansan pelastus! Kevyttä lukemista parhaimmillaan. Joka torstai saapuva muhkea viihdepaketti on täynnä mehukkaita uutisia julkkisten elämästä ja tietoa ajankohtaisista tv-ohjelmista sekä elokuvista. Skandaaleja ja salaisuuksia-- nämä jutut saavat sinut hykertelemään tyytyväisenä, ettei oma elämäsi ole yhtä saippuasarjaa!

7 Päivää -lehti ilmestyy kerran viikossa. Tällä hetkellä lehtitarjouksena on 10 lehteä hintaan 25 €. Lisäksi tilaajalahjaksi voit valita joko repun arvoltaan 34,90 € tai Ivana Helsinki kosmetiikkalaukun arvoltaan 39 €.

Seiska tarjoaa kuumimmat juorut julkkiksista ensimmäisenä! Lisäksi lehdessä on kattavat ohjelmaoppaat sekä paljon rahanarvoisia tehtäviä, aina ristikoista kuva-arvoituksiin.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Monikäyttöinen reppu - arvo 34,90 €
 • Ivana Helsinki kosmetiikkalaukku - arvo 39 €

 

 

25,00€ / 10 nroa
-73%
Aku Ankka

Aku Ankka on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen suosituimmaksi aikakauslehdeksi, joka kuuluu kaikenikäisten suomalaisten lempilukemistoon.

Akkarin suosion syy on epäilemättä sen riemukkaissa ankkatarinoissa ja taidokkaassa kuvituksessa, mutta myös rikkaassa ja oivaltavassa suomen kielessä, jota vaalitaan erityisen tarkasti. Akkaria ei suotta mainita Suomen hauskimmaksi lehdeksi!

Tällä hetkellä lehtitarjouksena on 4 kuukauden lehdet hintaan 32 €. Lisäksi voit valita tilaajalahjaksi joko Ankkalinnan pelihullu -kirjan tai kokoontaitettavat sankakuulokkeet. Kirjan arvo on 26 € ja kuulokkeiden arvo on 17 €.

Aku Ankassa on yllätyksiä ja liitteitä läpi vuoden: tarroja, julisteita, sarjakuva- ja puuhaliitteitä, lukujärjestys ja erilaisia teemanumeroita.

Lehden tilaajana kuulut automaattisesti Ankka-klubiin. Sen jäsenille on luvassa huipputarjouksia parhaista sarjakuvakirjoista ja esim. ainutlaatuisesta Ankka t-paidasta.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • Ankkalinnan pelihullu -kirja - arvo 26 €
 • Kokoontaitettavat sankakuulokkeet - arvo 17 €

 

32,00€ / 20 nroa
-62%
Vauva

Vauva-lehti on Suomen suurin vauvaperheiden lehti. Se tarjoaa tärkeää vertaistukea kertomalla erilaisten vauvaperheiden elämästä ja valinnoista. Vauva-lehdestä saat uusimman tiedon odotuksesta, vauvan hoidosta ja kehityksestä sekä rahanarvoisia vinkkejä vauvaperheen hankintoihin. Lehdessä iloitaan lukijoiden kanssa vauvavaiheen ihanuudesta mutta ei karteta vaikeitakaan aiheita.

Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa. Vauva-lehti tukee perhettä uudessa elämäntilanteessa sekä antaa ideoita ja ratkaisuja arkielämän pulmiin.

Vauva-lehti on tehty kaikille vauvaa odottaville tai hoitaville perheille. Se tarjoaa suuria elämyksiä ja vertaistukea. Lehden kanssa voi nauraa, itkeä, viihtyä ja pysähtyä pohtimaan. Lehti elää vahvasti tässä ajassa ja vauvaperheiden arjessa. Lehdestä löytyy alan parhaat asiantuntijat ja uusin tieto.

Nyt Vauva-lehti tarjoushintaan 29,50 € / 6 numeroa. Lisäksi tilaajalahjana joko autolokerikko ja uniriepu tai yhden kuukauden lehdet kaupan päälle. Lokerikon ja unirievun arvo on yhteensä 40 €.

Vauva-lehden yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa ja iPadilla. Lisäksi pääset lehden digilehtiarkistoon.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Autolokerikko ja Pupu -uniriepu - arvo 40 €
29,50€ / 6 nroa
-58%
Meidän Perhe

Perhe on ilon lähde ja voimavara elämässä. Jokainen osaa olla hyvä vanhempi – kunhan hieman yrittää. Vanhemmuuteen, kasvatukseen ja rentoon perhe-elämään keskityttävä lehti antaa apua ja tietoa lastenkasvattajille, auttaa vanhempia jaksamaan ja tarjoaa vertaistukea.

Meidän Perhe keskittyy vanhemmuuteen ja perhe-elämään. Lehti kannustaa, inspiroi ja on luotettava kumppani, joka auttaa kasvattajia jaksamaan ja huomaamaan arjen olevan täynnä mahdollisuuksia. Meidän Perhe-lehti tsemppaa ja viihdyttää lukijaa perhe-elämän pyörityksessä antamalla vinkkejä vanhemmuuteen ja kasvatukseen; huumoria ja itseironiaa unohtamatta.

Meidän Perhe on ajassa mukana, tuntee suomalaiset lapsiperheet ja tietää, mitkä aiheet lapsiperheitä puhuttavat ja kiinnostavat. Meidän Perhe tuo hyötyä arkeen – kerromme miten perheet säästävät aikaa ja rahaa ja miten organisoida kiireistä elämää. Meidän Perhe tarjoaa aitoa vertaistukea, koskettaa ja viihdyttää.

Lehtitarjouksena nyt 7 kuukauden lehdet hintaan 29,50 €. Lisäksi tilaajalahjaksi voi valita joko 1 kuukauden lehdet tai Marimekon Unikko -pussukan. Pussukan arvo on 18,90 €.

Meidän Perhe -lehden yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa ja iPadilla. Lisäksi pääset digilehtiarkistoon.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Marimekko Unikko -pussukka - arvo 18,90 €
29,50€ / 6 nroa
-39%
Pelit

Pelit-lehti esittelee ja testaa PC- ja konsolipelejä retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun. Lehti kurkistaa myös pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan.

Pelit on ollut suomalaisen pelikulttuurin puolestapuhuja, tienraivaaja ja edelläkävijä jo yli 20 vuoden ajan. Vaikka ajat, pelit ja pelaajat muuttuvat, yksi asia pysyy: pelaamisen tuoma ainutlaatuinen nautinto. Retrosta uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun, Pelit-lehti käsittelee kaikkia pelaamisen ilmiöitä.

Lehden persoonallinen ote viihdyttää niin ummikkoa kuin naavapartaa ja tarjoaa jotain, mitä muualta ei löydy: riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

Tilaa Pelit -lehti nyt, saat alennuksen ja tilaajalahjaksi PowerCard -lisävirtalähteen matkapuhelimeen! Lisävirtalähde sopii iPhone- ja Micro-USB liittimellä varustettuihin matkapuhelimiin.

Pelit-lehden tilaajalahja:

 • PowerCard -lisävirtalähde - arvo 24,90 €
29,60€ / 6 nroa
-62%
National Geographic Suomi

National Geographic on yli sadan vuoden ajan tarjonnut lukijoilleen maailman ihmeitä keltaisissa kehyksissä. Sykähdyttävät valokuvat sekä perinpohjaiset luonnosta, kulttuureista, avaruudesta, tutkimusmatkoista, tieteestä ja historiasta kertovat artikkelit tuovat kaukaisetkin kolkat kaikkien ulottuville. Uusien urien aukominen ja kansantajuinen kerronta ovat National Geographicin tavaramerkkejä siinä missä perusteellinen taustatutkimus ja huolellinen kielenkäyttökin. Laatulehti innoittaa välittämään maailmasta.

Suomenkielinen National Geographic tarjoaa joka kuukausi yli 100-sivuisen lukupaketin, jonka aiheina ovat luonto, tiede, kansat, eläimet, tutkimusmatkat, maantiede ja historia.

Nyt National Geographic -lehden tilaajalle lahjaksi Rock Crawler radio-ohjattava auto, jonka arvo on 55 €.

National Geographic Suomi tilaajalahja:

 • Rock Crawler radio-ohjattava auto - arvo 55 €
28,90€ / 3 nroa
-73%
Tuulilasi

Kun aletaan puhua autoista, Tuulilasia ei voi ohittaa. Se on Suomen suurin ja paras autolehti! Tuulilasi tietää enemmän kuin muut, ja sitä lukemalla pääsee heti automaailman sisäpiiriin. Uudistuneen Tuulilasin raikas ja dynaaminen ote näkyy heti kannessa. Se on houkuttelevan runsas, ja kertoo yhdellä vilkaisulla, mitä lehden sivuilta löytyy: skuuppeja, testejä, vertailuja ja roppakaupalla mielenkiintoisia autouutuuksia.

Jokainen numero sisältää uusimmat skuupit, kaikki uutuudet, tuoreimmat esittelyt, koeajot ja testit, vertailut, kestotestit, käytettyjä autoja, klassikoita ja unelmia sekä paljon tietoa autoilun tulevaisuudesta.

Nyt Tuulilasi-lehden tarjous: 21 € / 5 numeroa ja lahjaksi laadukas Milano nahkalompakko arvoltaan 42 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Milano nahkalompakko - arvo 42 €
21,00€ / 5 nroa
-74%
Katso

Katso on kattavin tv-lehti, joka kertoo kiinnostavimmat jutut suosituimmista ohjelmista, niiden taustoista, tekijöistä ja tapahtumista, niin ulkomailta kuin Suomesta. Lehti vie Sinut suoraan tv- ja elokuvamaailman keskipisteeseen. Katso on tv-lehtien ykkönen!

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • ChoCho-viikonloppulaukku - arvo 60 €
 • Työkalusarja - arvo 39,90 €

 

Kun tilaat Katso-lehden, osallistut samalla 35 000 € arvontaan!

24,90€ / 16 nroa
-77%
Me Naiset

Me Naiset on Suomen tunnetuimpia naistenlehtiä ja Me Naiset tuntee suomalaiset naiset. Suomen suosituin naisten viikkolehtibrändi on edelläkävijä, joka tarjoamaa uutta sisältöä päivittäin, myös mobiilissa. Me Naiset tarjoaa uusia näkökulmia ja virkistää ajattelutapoja. Myös herkemmistä asioista puhutaan rohkeasti. Lehti on lukijoidensa tapaan hyväntuulinen edelläkävijä, trendikäs ja aktiivinen. Me Naiset tarjoaa parhaat ideat ja shoppailuvinkit niin muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin kuin sisustukseen ja matkailuun. Lehti palkitsee lukijansa yllättävillä, väkevillä tarinoilla ja ajankohtaisilla henkilöhaastatteluilla, koskettavilla reportaaseilla ja julkkisten kuulumisia unohtamatta.

Me Naiset -lehden lukijat ovat vahvasti tasa-arvon kannattajia. Heille ystävät ja lähimmäiset ovat tärkeitä ja he tavoittelevat elämässään haasteita ja haluavat edetä uralla. Me Naiset -lehden lukijoille aktiivinen elämäntapa ja uuden kokeilu ovat tärkeä osa elämää.

Me Naiset -lehtitarjous: 12 numeroa hintaan 29,90 €. Lisäksi tilaajalahjaksi saa valita joko tyylikkään Marimekko Puketti -pussukan arvoltaan 18,90 € tai 1 kuukauden ylimääräiset lehdet. Kuukauden aikana ilmestyy 4 lehteä.

Me Naiset ilmestyy torstaisin.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • Marimekko Puketti -pussukka - arvo 18,90 €
29,90€ / 12 nroa
-40%
Apu

Haluatko unohtumattomia lukuelämyksiä kotiisi kannettuna joka viikko? Apu-lehdestä löydät ajankohtaisimmat vinkit terveyteen, kiinnostavimmat puheenaiheet, uutisia kotimaasta ja ulkomailta sekä ajanvietettä aina sopivassa suhteessa - Suomen kaunista luontoa unohtamatta.

Apu - Parhaat jutut ihan joka viikko!

Nyt lehtitarjoukseen tilaajalahjaksi joko musta nahkalompakko tai Lumene-kosmetiikkasetti. Lompakon arvo on 42 € ja kosmetiikkasetin arvo on 40 €.

Apu on viikkolehti, joka yllättää aina runsaudellaan ja monipuolisuudellaan. Avun parissa viihdyt ja viisastut. Saat lukea aitojen ihmisten tarinoita, taustoja tapahtumille sekä mielipiteitä tästä ajasta. Löydät paljon hyötytietoa arkielämään ja samalla saat sopivasti viihdykettä viikkoosi.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • Musta nahkalompakko - arvo 42 €
 • Lumene kosmetiikkasetti - arvo 40 €
19,95€ / 8 nroa
-75%
Cosmopolitan

Cosmopolitan ei ole vain lehti. Se on elämänasenne. Cosmossa on kaikki, mikä kuuluu elämääsi: muoti, kauneus, ihmissuhteet, ihanat miehet, hyvä olo ja viihde. Jos haluat elää elämääsi täysillä, Cosmopolitan on sinun lehtesi.

Cosmopolitan innostaa ja rohkaisee elämään elämääsi juuri niin kuin itse haluat. Tervetuloa mukaan joukkoomme – Cosmon kanssa olet aina askeleen edellä muita. Lukemalla Cosmoa olet varmasti sisäpiirissä.

Cosmopolitan yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa ja iPadilla. Lisäksi käytössäsi on vuoden arkisto digilehdistä.

Nyt lehtitarjous 29,50 € / 6 numeroa ja lisäksi tilaajalahjaksi joko Bluebiit PowerCard -vara-akku tai yksi ylimääräinen lehtinumero.

Cosmopolitan on Suomen luetuin, tilatuin ja ostetuin nuorten aikuisten naisten lehti. Lehden monipuolinen sisältö tarjoaa muodin ja kauneuden lisäksi luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, miehistä, julkkiksista, tyylistä, työstä & opinnoista, seksistä, terveydestä, viihteestä, vapaa-ajanvietosta ja itsensä kehittämisestä. Cosmopolitan on tehty Suomessa suomalaiselle naiselle ja Cosmonaisen koko vuosi on täynnä säpinää. Vuoden kohokohtia on marraskuinen mieskalenteri. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • PowerCard -vara-akku - arvo 24,90 €
 • 1 kuukauden lehdet kaupan päälle
29,50€ / 6 nroa
-45%
Avotakka

Avotakka on säilyttänyt asemansa Suomen ylivoimaisesti suurimpana sisustuslehtenä tarjoamalla lukijalle monipuolista sisältöä, josta saa sopivassa suhteessa iloa ja hyötyä.

Korkealaatuinen ja elämänmakuinen lehti inspiroi, innostaa tarttumaan toimeen ja antaa sijaa haaveilulle. Avotakasta löytyvät ajankohtaisimmat uutuudet, kekseliäimmät ratkaisut, ihanimmat kodit, kauneimmat kuvat, kiinnostavimmat ihmiset & ilmiöt sekä parhaat tarinat muotoilusta, antiikista ja arkkitehtuurista.

Lämmin, oivaltava ja raikas Avotakka yllättää ja koukuttaa!

Jokaisessa lehdessä käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

 • Kotijutut: Esittelyssä viisi suomalaista kotia, joissa toteutuu lämmin, mutta moderni sisustustyyli.
 • Ostosjutut: Mainioita ostosvinkkejä niin eri kalusteista, pintamateriaaleista kuin kodinelektroniikasta.
 • Inspiraatiojutut: Sisustusjutuista voi poimia viimeisimmät trendit ja toteuttaa niitä omassa kodissa.
 • Ruokajutut: Kauniiden kotien keittiöitä ja asukkaita, kauniita kattauksia, ajankohtaisia ja helppoja reseptejä.
 • Viherjutut: Upeaa kukka- ja kasviloistoa niin ikkunalaudalle, parvekkeelle kuin puutarhaankin.
 • Antiikki ja muotoilu: Ilmiöiden ja tuoteuutuuksien taustoja, entisajan aarteita.

Tilaajalahja:

IvanaHelsinki -keittiösetti - arvo 32 €

19,90€ / 4 nroa
-69%
Oma Aika

Oma aika on aikakauslehti aikuisempaan makuun 50 vuotta täyttäneille. Oma aika ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyy tuplanumero. Oma aika palvelee ja viihdyttää, tilaa itselle tai lahjaksi aina edulliseen hintaan Kulttuuriverkolta!

Oma aika sopii sekä miehille, että naisille. Lehden aihealueet: talous & laki, työelämä, terveys & hyvinvointi, perhe & ihmissuhteet, matkat ja henkilöhaastattelut kiinnostavat molempia sukupuolia. Oma aika antaa vinkkejä työelämään, vapaa-aikaan, matkusteluun ja hyvinvointiin huumorilla. Oma aika tarjoaa lukijoilleen myös erilaisia etuja, kiinnostavia blogi -kirjoituksia, kilpailuja ja paljon muuta.

Tyypillinen lukija on viisikymppinen vielä työelämässä täysipainoisesti mukana oleva aktiivinen ihminen, joka panostaa myös vapaa-aikaan. Tämä lehti haluaa parantaa lukijan elämänlaatua monipuolisella ja palvelevalla sisällöllään. Henkilöhaastattelut avaavat aihealueita uusista näkökulmista. Talous-, eläke- ja lakiasioihin vastaavat lehden palkkaamat asiantuntijat, jotka ovat huippuja omalla alallaan. Matkajuttujen avulla lukija pääsee matkustamaan ympäri maailman. Lehden lukijoille järjestetään myös lukijamatkoja säännöllisesti kaukomaille. Hyvinvointiin liittyviä aihealueita käsitellään hienotunteisesti ja ihmisläheisesti.

Lehden kustantaja Aller Media Oy vastaa lehden jakelusta, laskutuksesta ja tilaajalahjoista. Heidät tavoitat puhelimitse numerosta: (09) 862 17000 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@aller.fi.
 

Tällä hetkellä tilaajalahjaksi voi valita joko valko-mustan repun tai L'Occitane -tuotepaketin.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Reppu - arvo 39,90 €
 • L'Occitane -tuotepaketti - 35 €

 

Kun tilaat Oma aika -lehden, osallistut samalla arvontaan ja voit voittaa 5000,00 euroa matkarahaa tai 35.000,00 euroa puhtaana käteen!

20,00€ / 5 nroa
-75%
ApuRistikot

ApuRistikot -ristikkolehti on Suomen suosituin ristikkolehti. Se tuo viihdyttävää aivojumppaa kaiken ikäisille ristikoista kiinnostuneille.

ApuRistikot ovat helpohkoja tai keskitasoa, mutta keskiaukeaman ristikkotehtävä täyttää aina ristikkoammattilaistenkin vaatimukset. Kuvaristikkojen lisäksi jokaisessa numerossa on kuva-arvoitus, kryptoja, piilosana, erinomainen anagrammi ym. Lähes kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä ja palkinnot ovat mahtavia: rahapalkintoja ja lehtien vuosikertoja.

Kokeile nyt ApuRistikot -ristikkolehteä, saat 12 numeroa edulliseen hintaan 24,90 €.

24,90€ / 12 nroa
-33%
Eeva

Eeva on Suomen suurin naisten kuukausilehti, klassikko, joka tarjoaa laadukasta ja koskettavaa luettavaa aikuisille ajatteleville naisille.

Syvälliset henkilöjutut, tunteita herättävät selviytymistarinat, kiehtovat matkajutut, kauniit ja persoonalliset kodit, aisteja herättävät ruokajutut, naisellinen muoti, kauneus ja terveys sekä erilaiset ihmissuhteet kuuluvat edelleen tulevan vuoden aihepiireihin. Näiden lisäksi lukijoita hemmotellaan uusilla elämyksillä. Eevaan on lisätty ripaus uutta, koskettavaa ja kiehtovaa luettavaa.

Haluatko hemmotella itseäsi tai puolisoasi? Tilaa Eeva ja saat korkeatasoisia sekä koskettavia juttuja kiinnostavien ihmisten elämästä. Eeva tuo iloa ja uudenlaista potkua myös lukijan elämään.

Nyt naiselle lahjaksi lehden lisäksi tyylikäs clutch -lompakko, jonka arvo on 57 €. Lompakko on laadukasta nahkaa ja sen musta väri sopii kaikkiin asuihin.

Tilaa nyt huippuedullisesti naistenlehtien ajaton klassikko.

Lahja lehden tilaajalle:

 • Clutch -lompakko - arvo 57 €
25,00€ / 5 nroa
-75%
Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma täyttää 60 vuotta arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on nykyihmisen vaikea tulla toimeen ilman julkaisua, joka suodattaa tekniikasta olennaisen ja kertoo sen selkeästi. TM on autolehtenä Suomen arvostetuin. Se hallitsee myös viihde-elektroniikan, matkaviestimet, moottoripyörät, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja tieteen.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa josta on hyötyä ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Nyt Tekniikan Maailma -lehti tarjoushintaan 34 € / 5 numeroa. Tuoreimmat tilaajalahjat näet painamalla Katso tarjous nappia!

34,00€ / 5 nroa
-18%
ApuKrypto

ApuKryptossa kryptot ovat pääosassa, mutta mukana on paljon muitakin hauskoja tehtäviä. Kaikki kryptot ovat palkintotehtäviä!

ApuKrypto on yksi suosituimmista tehtäväkirjoista Suomessa. Siihen on lisätty paljon tehtäviä, kuten esimerkiksi sudokuja.

Kaikista tehtävistä voit voittaa rahaa! Tilaa nyt tarjouksessa oleva ApuKrypto joko itsellesi tai lahjaksi hintaan 19,90 € / 8 numeroa.

19,90€ / 8 nroa
-33%
Koti ja keittiö

Koti ja keittiö – aina on tilaa inspiraatiolle! Koti ja keittiö on tässä päivässä elävä, raikas asumisen, sisustuksen, hyvän ruoan ja matkailun erikoislehti. Lehti esittelee kauneimmat kodit, kiinnostavimmat tuoteuutuudet ja tarjoilee uutta inspiraatiota viihtyisään kotiin. Lue ja nauti!

Tällä hetkellä tilaajalahjana on trendikäs Hanna Sarénin laukku arvoltaan 69 € tai Safkaa -ruokakirja arvoltaan 25 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Hanna Sarénin laukku - arvo 69 €
 • Safkaa -ruokakirja - arvo 25 €

 

Samalla osallistut arvontoihin ja voit voittaa 35 000 € puhtaana käteen ja 5000 € sisustusrahaa!

 

24,90€ / 6 nroa
-79%
Digikuva

Digikuva -lehti on Pohjoismaiden suurin digitaalisen valokuvauksen maailmaan opastava lehti. Sisältää paljon arvosteluja, uutisia ja suuria vertailutestejä! Lisäksi lehti kertoo kuinka ohjelmia ja laitteita käytetään! Lukijoiden kuvista parhaat julkaistaan Lukijoiden kuvat -sivuilla, ja Parempi onni ensi kerralla -palstalla ammattilaiset neuvovat, kuinka kuvasta olisi saanut vielä onnistuneemman. Lisäksi jokaisen lehden mukana saat CD:n joka sisältää useita videokursseja - parhaat vinkit Suomen parhailta kuvaajilta!

Digikuva -lehti nyt tarjoushintaan 12,90 € / 3 numeroa ja lisäksi saat tilaajalahjaksi rannekellon videokameralla tai Photoshop-koulu DVD:n. Valinnaisen tilaajalahjan lisäksi saat Ota parempia kuvia DVD -kurssin.

Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu hintaan 9,95 euroa / numero, mutta voit perua tilauksen heti tarjoushinnan päätyttyä.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Rannekello kameralla - arvo 106,50 €
 • Photoshop-koulu DVD - arvo 40 €
 • Ota parempia kuvia DVD-kurssi - arvo 26,53 €
12,90€ / 3 nroa
-92%
ET-Lehti

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. Samalla lehti on yhä enemmän myös hyötylehti, joka tarjoaa neuvoja, ratkaisuja ja tietoja. Lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

Uuden tilaajan etuna saat nyt 11 numeroa hintaan 45 €. Säästät siis yli 45 %.

45,00€ / 11 nroa
-45%
Unelmien Talo&Koti

Unelmien Talo & Koti on kodikas ja lämminhenkinen sisustuslehti sinulle, joka etsit käytännöllisiä, helposti toteutettavia, edullisia ja ihania ideoita kotiin, keittiöön ja puutarhaan. Unelmien Talo & Koti ratkaisee asumisen arkiset sisustuspulmat ja auttaa luomaan kodista viihtyisän vähällä vaivalla ja edullisesti. Lehti huomioi koko perheen tarpeet. Se palvelee, innostaa ja kannustaa itse tekemiseen. Lehden inspiroivilla ohjeilla ja monipuolisilla tuotevalinnoilla päivität sisustuksen helposti ja luot kotiin lämmintä tunnelmaa pienin konstein.

Mukana kinuskikissa ja ihanat leipomukset!

Jokaisesta numerosta löydät muun muassa ihania koteja, maalaisromantiikkaa, iloisia värejä ja inspiroivia sisustuksia, runsaasti edullisia ostosvinkkejä, herkullisia leivonta- ja ruokaohjeita, kukkia, suloisia pihoja ja valloittavaa puutarhaelämää, innostavia tee itse -juttuja sekä käsitöitä ja askartelua.

Nyt tilaajalahjaksi Juustokakut -kirja arvoltaan 37 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Juustokakut -kirja - arvo 37 €
20,00€ / 5 nroa
-72%
V8-Magazine

V8 kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta ja pitää lukijat ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa.

Veekasi tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana. Autoja rakennetaan suurella sydämellä, useita vuosia, kiirehtimättä. V8-lehdestä löydät yksityiskohtaista teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat unelmiesi auton rakentelussa.

Nyt tilaajalahjaksi hieman luottokorttia suurempi lisävirtalähde PowerCard, jolla annat lisävirtaa joko iPhoneen tai Micro-USB:lla varustettuun puhelimeen. Tilaajalahjan arvo on 24,90 €.

Lahja tilaajalle:

 • PowerCard -lisävirtalähde - arvo 24,90 €
27,50€ / 5 nroa
-48%
Gloria

Gloria on Suomen paras ja palvelevin muotilehti sekä luotettavin kauneuden asiantuntija. Glorian avulla pysyt ajan tasalla muodissa, kauneudessa ja kulttuuritapahtumissa.
Jos rakastat muotia, rakastat uudistunutta Gloriaa. Sen upeista muotijutuista ammennat ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseesi. Houkuttelevat uutuuspalstat kertovat, miten päivität vaatekaappisi ja missä teet parhaat ostokset. Gloriasta löydät pukeutumisen parhaat ideat juhlaan, vapaa-aikaan ja työhön.

Gloria tutustuttaa sinut kauneudenhoidon uutuuksiin. Uudet tuotteet ja hoidot, muodikkaat meikkivinkit ja joka kuukausi suosittu tuotetesti ovat Glorian hohdokkaiden kauneussivujen ydin. Gloria on lukijoidensa mielestä Suomen ylivertaisesti luotettavin kauneuslehti.

Koskettavat tarinat ja suuret tunteet kuuluvat myös Glorian maailmaan. Glorian huippuhaastatteluja et lue mistään muualta. Lehden mukana pääset lähelle kiinnostavia, nimekkäitä ihmisiä. Uskallamme puhua tunteista, elämän käännekohdista ja haasteista. Glorian jutut jäävät mieleen.

Gloria vie sinut nauttimaan kulttuurista. Monipuoliset kulttuurisivut kertovat niin tapahtumista, joihin kannattaa osallistua kuin esittelevät kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat kulttuurin vaikuttajapersoonat. Gloriaa lukemalla tiedät, mistä puhutaan.

Gloriasta saat ideoita ja vinkkejä myös työelämääsi. Monipuoliset juttumme avaavat työelämän solmuja ja antavat voimaa ja inspiraatiota uusiin haasteisiin.

Trendikästä ruokaa perheelle ja vieraille! Suosittu ruokabloggaaja Hanna Gullichsen on Glorian uusi ruokakirjoittaja. Hän suunnittelee reseptit yhdessä aviomiehensä, huippukokin ja ravintoloitsijan Alexander Gullichsenin kanssa. Tämän herkullisempaa ja kiinnostavampaa ruokaa et löydä mistään muusta lehdestä! Ilahduttavaa Hannan resepteissä on myös se, että ne ovat mutkattomia toteuttaa!

Tällä hetkellä Gloria -lehtitarjouksena 4 lehteä + Marimekon Puketti -pussukka arvoltaan 18,90 €. 

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Marimekon Puketti -pussukka - arvo 18,90 €
29,50€ / 4 nroa
-58%
Prinsessa

Prinsessa-lehti näyttää tien prinsessojen sadunhohtoiseen maailmaan. Kuninkaallista säihkettä sisältävissä kuvakertomuksissa esiintyvät kaikki Disneyn rakastetut prinsessat Arielista Belleen ja Lumikista Tuhkimoon.

Lehti tarjoaa onnistumisen iloa tuottavia askarteluohjeita, kivoja puuhatehtäviä ja palkintoja sekä kauniita prinsessajulisteita oman huoneen koristukseksi. Jokaisen lehden mukana seuraa lisäksi ihana yllätyslahja, joka tuo ylellisen lisän prinsessaleikkeihin.

Nyt tilaajalahjaksi joko Prinsessat -fleecepeitto tai vaihtoehtoisesti Teatterin taikaa -puuhapaketti.

Prinsessa -lehden tilaajalahjat:

 • Prinsessat -fleecepeitto - arvo 25 €
 • Teatterin taikaa -puuhapaketti - arvo 22,90 €
25,90€ / 6 nroa
-55%
Glorian ruoka&viini

Glorian Ruoka & Viini on yksi Suomen laadukkaimmista ruokalehdistä ja se on tehty kaikille, jotka ovat kiinnostuneet hyvästä ruoasta. Lehdestä löydät arkeen ja juhlaan toimivat, testatut ruokaohjeet. Saat myös juomasuositukset ohjeille. Ruoan ja viinin lisäksi kirjoitamme ravintoloista, ruokamatkakohteista, ajankohtaisista puheenaiheista, ilmiöistä ja tekijöistä hyvän ruoan takana.

Glorian Ruoka & Viini on lifestylelehti, jonka lukijat arvostavat laatua paitsi keittiössä ja ruokapöydässä myös ravintoloissa, matkoilla ja ostoksilla. Jokaisesta numerosta löydät testatut ja toimivat ruokaohjeet arkeen, viikonloppuun ja juhlaan. Saat myös juomasuositukset ja viinivinkit ruoille.

Vaikka et kokkaisikaan, löydät lehdestä paljon mielenkiintoista luettavaa. Laadukas sisältö tarjoaa elämyksiä, onnistumisen iloa ja paljon hyödyllistä tietoa. Lehdessä kerrotaan ruokamaailman viimeisimmät kuulumiset ja kansainväliset trendit, mainiot matkakohteet ja herkulliset kattaukset.

Nyt Glorian Ruoka & Viini -lehden tilaajalahjaksi voi valita joko näppärät yrttisakset tai ylimääräisen lehden.

Glorian Ruoka & Viini tilaajalahja:

 • Yrttisakset - arvo 16 €

 •  
35,00€ / 5 nroa
-31%
Meidän Talo

Meidän Talo on Suomen suurin omakotiasumisen lehti, joka tarjoaa asukkaalle rahanarvoista hyötytietoa, käytännönläheisiä ideoita sekä asumisen unelmia. Kyseessä ei ole vain rakentamisen ja remontoinnin projektilehti, vaan asumisen erikoislehti, josta saa hyötyä ja inspiraatiota koko asumisen elinkaaren ajan.

Meidän Talo -lehti on täynnä ajankohtaisia artikkeleita remontointiin, sisustamiseen, puutarhan hoitoon sekä erilaisiin työkaluihin liittyen. Lisäksi lehdestä löydät paljon kodinkone- ja tekniikkatestejä. Lehdestä löytyvät myös omakotitalon huoltokirja ja Juristi -osio, jossa vastataan lukijoiden asumista koskeviin, juristisiin kysymyksiin.

Nyt Meidän Talo -lehden tilaajalle tilaajalahjaksi 36 euron arvoinen Remontoijan käsikirja, joka tarjoaa kattavan vinkkipaketin erilaisiin kodin remontteihin, tai vaihtoehtoisesti Ivana Helsingin -keittiösetti arvoltaan 32 €.

Meidän Talo -lehden tilaajalahja:

 • Remontoijan käsikirja - arvo 36 €
 • Ivana Helsinki -keittiösetti - arvo 32 €
19,90€ / 4 nroa
-70%
Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi on autoilun ystävän lehti! Lue kaikki ajankohtaiset uutiset, testit ja saa tietoa uutuuksista ensimmäisten joukossa! Paljon hyödyllistä tietoa autoista kiinnostuneille.

Auto Bild Suomi tarjoaa eniten testejä, eniten uutuuksia - ensimmäisenä.

Nyt Auto Bild Suomi -lehden tilaajalahjana PowerCard -lisävirtalähde matkapuhelimiin. Lisävirtalähteeseen voi liittää joko Micro-USB:lla varustetun puhelimen tai iPhonen. Tilaajalahjan arvo on 24,90 €.

Auto Bild Suomi tilaajalahja:

 • PowerCard -lisävirtalähde - arvo 24,90 €
27,50€ / 8 nroa
-60%
KotiMikro

Koko perheen KotiMikro kertoo tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja innostavalla otteella. Helppotajuisissa artikkeleissa käsitellään kattavasti tietokoneen käyttöä ja laitteiston toimintaa tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Lehti opastaa ja auttaa käyttäjää hallitsemaan oman pc-laitteistonsa monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia. Lehden sisältöä täydentää joka numeron mukana tuleva cd, jolta lukija saa käyttöönsä muun muassa tarpeellisia tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä. Lisäksi lukija voi poiketa KotiMikron nettisivuilla lukemassa tuoreimmat uutiset tai osallistumassa kilpailuihin.

Tilaajalle lahjaksi KotiMikro tarjoaa tyylikkään kellon, josta löytyy kamera ja videokamera. Tilaajalahjan arvo on huimat 106,50 €. Kellossa on 4 Gt muisti ja muistilta kuvat ja videot voi siirtää kellon mukana tulevalla kaapelilla tietokoneelle.

Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu hintaan 8,95 € / numero ja tilauksen voi perua milloin tahansa.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Rannekello videokameralla - arvo 106,50 €
19,90€ / 4 nroa
-86%
Urheilulehti

Haluatko uusia näkökulmia urheiluun, etkä vain jees-miesten hymistelyä? Valitse Urheilulehti. Se on Suomen puhutuin urheilumedia, joka ei jätä takuulla sinuakaan kylmäksi. Urheilulehti on suomalaisen urheiluhullun intohimoinen keskustelukumppani.

Urheiluvuosi tarjoaa suuria tunteita, kiihkeitä taisteluita, ikimuistoisia voittoja ja karvaita tappioita. On huikea F1-kausi, jossa tahtia iskee Kimi Räikkönen säestäjinään Heikki Kovalainen ja Valtteri Bottas. On jääkiekkoa, on Mestareiden liigaa, Valioliigaa ja Veikkausliigaa. Hiihtoa ja yleisurheilua. Ja totta kai NHL:ää.

Nyt Urheilulehden tilaajalle urheilukassi lahjaksi! Urheilukassin arvo on 48 €.

Lahjaksi tilaajalle:

 • Urheilukassi - arvo 48 €
21,00€ / 12 nroa
-70%
Meidän Mökki

Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajan asumisen lehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Lehdessä on yli 30 kiinnostavaa tarinaa erilaisista mökkiprojekteista sekä aidosta, kiireettömästä mökkielämästä.

Lehti sisältää paljon hyödyllistä tietoa, oli kyseessä sitten vanha tai uusi mökki tai sellaisen hankinta. Lehti neuvoo energia- ja jätevesiasioissa ja antaa hintatietoja. Vakiosisältöä ovat konkreettiset nikkarointi- ja tee itse -vinkit, sisustuksen persoonalliset oivallukset sekä mökkipihan helppohoitoiset ideat ja ratkaisut.

Nyt tilaajalahjaksi Hemtex Filippa -pussilakanasetti! Tilaajalahjan arvo on 34,95 €.

Rakenna, kunnosta, nikkaroi tai sisusta. Meidän Mökki -lehden ohjeilla teet mökistäsi entistäkin ehomman. Tilaa nyt Suomen suurin vapaa-ajan asumisen lehti kestotilauksena!

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Hemtex Filippa -pussilakanasetti - arvo 34,95 €
19,90€ / 4 nroa
-70%
Demi

Demi inspiroi upeilla muoti- ja kauneusjutuillaan, kertoo parhaat viihdevinkit ja ratkaisee ihmissuhdepulmat. Tilaa Demi kestotilauksena, 100 % nuoren naisten asiaa.

Nyt tarjoushintaan 5 numeroa Demiä 19,90 € ja lisäksi tilaajalahjaksi Make Up Store -kosmetiikkaa arvoltaan 40 €.

Demi on 12–19-vuotiaiden tyttöjen suosikkibrändi, joka tavoittaa yli puolet kohderyhmästään. Demi-lehti on kuin lukijan paras ystävä tai isosisko, johon voi luottaa kaikissa elämän asioissa. Tytöt lukevat lehden huolellisesti kannesta kanteen, ja samaan numeroon palataan monta kertaa. Intohimoisesta lukijasuhteesta kertoo sekin, että Demi-lehden Facebook-ryhmässä on yli 50 000 fania!

Lehtitilauksen lahja:

 • Make Up Store -kosmetiikkaa - arvo 40 €
19,90€ / 5 nroa
-72%
Mondo

Mondon lukijat ovat paljon matkailevia suomalaisia, edelläkävijöitä, jotka etsivät uusia elämyksiä niin maailmalta kuin kotimaastakin. He ovat ulospäin suuntautuneita, suvaitsevaisia, tiedostavia ja kokeilunhaluisia matkailijoita, jotka ottavat reissuillaan ensimmäisenä käyttöönsä uudet teknologiat ja tuotteet, kuten tabletit.

Matkailulehti Mondo on parasta matkaseuraa. Mondosta saat käytännön tietoa, vinkkejä ja ohjeita unelmamatkasi toteutukseen.

Jokainen numero sisältää matkareportaaseja ja kohde-esittelyjä, kotimaanmatkoja ja muita reissukohteita läheltä, kiinnostavia uusia, edullisia ja ihania hotelleja maailmalta, suositeltavia, uusia ja kiinnostavia ravintoloita ja ruokatrendejä sekä tuliaisideoita ja kauppoja maailmalta.

19,90€ / 4 nroa
-41%
Kauneus & Terveys

Kauneus & Terveys on käytännöllinen ja palveleva hyvinvoinnin erikoislehti tavalliselle suomalaiselle naiselle. Uudistunut lehti on ulkoasultaan kaunis ja sisällöltään elämyksellinen.

Kauneus & Terveys -lehden jokaisesta numerosta löydät aina ajankohtaisimmat vinkit ja parhaat keinot joilla jaksat paremmin töissä ja vapaa-ajalla. Testaamme jokaisessa numerossa laadukkaita kauneus- ja hyvinvointituotteita - näin säästät aikaa ja rahaa.

Tilaa nyt Kauneus & Terveys -lehti huippuedullisesti ja saat tsemppiä sekä iloa arkeen! Saat tilaajalahjaksi Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -hopeariipuksen, jonka arvo on 59 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus -hopeariipus - arvo 59 €
19,90€ / 5 nroa
-80%
Glorian Koti

Onko oman kotisi sisustaminen sinulle intohimo ja rakas harrastus? Seuraatko mielelläsi sisustamisen uusia tuulia? Onko sinulla sisustusunelmia? Jos vastasit edes osaan kysymyksistä myöntävästi, et voi olla ilman Glorian Kotia.

Lehtitarjouksen tilaajalahjana nyt joko L'Occitane kosmetiikkasetti tai ylimääräinen 1 kuukauden lehti.

Glorian Kodin jokainen numero on täynnä sisustusjuttuja, jotka kannustavat sinua toteuttamaan kaikki kotiisi liittyvät unelmat.  Lehdessä esitellään parhaat uutuudet ja kiinnostavimmat trendit, mutta vaalimme myös klassikoiden perinteitä ja hyvää designia. Annamme taatusti toimivat ajankohtaiset ostosvinkit kiinnostavimpiin sisustuskauppoihin.

Glorian Kodissa on aina vähintään kuusi kotijuttua. Pääset vierailulle unohtumattoman ihaniin koteihin, joista voit poimia inspiraatiota oman kotisi sisustamiseen. Jokaisessa numerossa esittelemme myös aina yhden vapaa-ajankodin. Pääasiassa teemme juttuja suomalaisista kodeista.

Projekti-osiossa kerrotaan tarinoita kiinnostavista remonteista ja näytämme kotien onnistuneita muodonmuutoksia. Näytämme remonttiratkaisuja, jotka sopivat eripaksuisille kukkaroille. Saat toimivia vinkkejä sisustustoimittajiltamme, jotka tuntevat huonekaluvalikoiman ja parhaat materiaali- ja tilaratkaisut. Autamme sinua tekemään kodistasi paikan, jossa viihdyt ja josta olet ylpeä.

Glorian Koti on Suomen ainoa sisustuslehti, joka kattaa erilaiset sisustustyylit modernista perinteiseen ja niukasta runsaaseen ja romanttiseen. Me kerromme, miten kehität sisustustyyliäsi ja saat kotisi näyttämään entistäkin viihtyisämmältä.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • L'Occitane kosmetiikkasetti - arvo 19 €
29,50€ / 6 nroa
-58%
Roope-setä

Roope-setä seikkailee omassa nimikkolehdessään. Ankkamaailman tehokkaimmalla bisnesnokalla varustettu miljardööri johtaa usein sukulaispojistaan koostuvan retkikuntansa mitä huimimpiin seikkailuihin maailman ääriin ja jopa ziljoonien valovuosien päähän kaukaisille planeetoille. Lehden kaikki sarjat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia. Joka numerossa on 3-4 pitkää seikkailua, yhteensä 100 vauhdikasta sivua. Lisäksi kerran vuodessa ilmestyy erikoispaksu 132-sivuinen numero. Jokaisessa Roope-sedän numerossa on mukana keräilykuva.

Nyt Roope-setä tilauksen yhteydessä tilaajalahjaksi 256 sivuinen Roope-Setä: Puhtaana käteen -kirja, jonka arvo on 23 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Puhtaana käteen -kirja - arvo 23 €
25,00€ / 5 nroa
-52%
Tiede

Tiede -lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja tarjoaa elämyksiä uteliaille lukijoilleen. Tiede -lehteä lukee kuukausittain noin 300 tuhatta lukijaa. Tiede on Suomen suurin tieteellinen julkaisu kaikille faktan ja asiaviihteen ystäville. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Tiede -lehti sopii kaikille ihmisille joita kiinnostaa tiede, elämä ja ilmiöt. Tämä lehti kirjoittaa erilaisista saavutuksista, löydöistä ja läpimurroista eri tieteen aloilla. Tiede kertoo tämän hetken trendeistä ja ennakoi myös tulevaa kehitystä tieteen saralla.

Tiede on laadukkaasti koottu, nerokas, oivaltava ja luotettava julkaisu, joka perustuu täysin asiaan. Ulkoasu on mahtipontinen ja näyttävä. Tiede tarjoaa lukijalleen 12 kertaa vuodessa huvia, hyötyä ja ahaa -elämyksiä. Tiede johdattaa sinut matkalle elämän ja maailman ihmeellisyyksiin ja esittelee yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyviä ilmiöitä.

Tiede -lehden lukija on tyypillisesti utelias edelläkävijä, joka on fiksu ja haluaa pysyä ajan tasalla ympäröivän maailman ilmiöistä ja innovaatioista. Lukija on tyypillisesti hyvätuloinen ja laatutietoinen kuluttaja, jota kiinnostaa erityisesti brändit ja tietyt tuotemerkit. Tiede sopii sekä nuorille, että aikuisille. Etenkin koululaiset ja opiskelijat ammentavat tieteestä paljon tämän lehden avulla. Tämä lehti sopii koko perheelle.

Nyt Tiede -lehden tilaajalle tilaajalahjaksi kuukauden lehdet kaupan päälle.

Haluatko näköalapaikan tieteen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin? Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Tiede-lehden lukijana nautit ainutlaatuisesta tiedosta ja tuoreista näkökulmista ja koet oivaltamisen iloa. Hunajaa hoksottimille kerran kuussa!

39,00€ / 7 nroa
-49%
FIT

FIT on monipuolinen hyvinvointi- ja liikuntalehti.

Nyt FIT-lehden tilaajalahjana joko Indian summer -laukku arvoltaan 59 € tai 2 kuukauden lehdet arvoltaan 15,80 €.

FIT kertoo liikunnasta, ravinnosta ja terveellisistä elämänvalinnoista, henkistä puolta unohtamatta.

FIT-lehdestä löydät mm. uusimmat lajit, parhaat treenivinkit, kauneimman sporttimuodin, liikkujan kauneudenhoitovinkit, kevyet reseptit, parhaat matkakohteet, ihmissuhdetarinat ja keinot painonhallintaan.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Indian summer -laukku - arvo 59 €
22,90€ / 6 nroa
-77%
Hyvä Terveys

Hyvä terveys on suuri terveyslehti, jonka lukijat haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä. Lehdestä löydät neuvot ja vinkit elämäntaparemonttiin, terveelliseen ravintoon tai juuri sinulle sopivaan liikuntalajiin. Saat aina uusinta tietoa myös sairauksien hoidosta, sillä lehteä tehdään yhdessä maan ykkösasiantuntijoiden kanssa.

Suomen suurinta terveyslehteä luetaan, koska siitä löytyvät luotettavat terveysvinkit ja ajankohtainen tieto sairauksista. Lehdessä nostetaan esille myös päivänpolttavia puheenaiheita, olipa kyseessä höttöhiilarit, D-vitamiini tai uudet lääkkeet. Koska terveys on tärkeintä, lehdessä vastataan myös siihen, mitä et vastaanotolla tullut kysyneeksi.

Lehteä tehdään alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Löydät heidät joko lääketieteellisistä jutuista tai jo klassikoksi muodostuneelta Kysy terveydestä -palstalta, jolla vastaa nyt myös lääkkeisiin ja ja luontaistuotteisiin erikoistunut lääkäri. Lehti kannustaa pieniin ja isompiinkin elämäntapamuutoksiin ja tukee sinua tuoreissa päätöksissäsi.

Tilaajalahjaksi saat kuukauden lehdet kaupan päälle.

29,90€ / 5 nroa
-53%
Villivarsa

Villivarsan lukija kaipaa irtiottoa koulusta. Lehti tarjoaa viihdettä ja tietoa. Heppaharrastuksen suosio kasvaa ja uusia talleja syntyy koko ajan. Hevostelu on monessa perheessä äidin ja tyttären yhteinen harrastus.

Monelle heppatytölle ravit ovat parasta. Villivarsan lukija on tyttö, joka osaa huolehtia itsestään ja tuhisevasta karvakorvasta. Häneen voi luottaa. Villivarsan lukija on huippu.

Villivarsa -lehteä tilatessa voit valita tilaajalahjan seuraavista vaihtoehdoista: Treenipyyhe ja käsivarsikotelo puhelimelle tai Canvas-laukku.

Villivarsa ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

 • Treenipyyhe ja käsivarsikotelo puhelimelle - arvo 39,90 €
 • Canvas-laukku, musta tai ruskea - arvo 35 €
17,00€ / 5 nroa
-37%
GTi

Suomen suosituin tuning-lehti GTi-Magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Intohimolla tehty lehti tavoittaa intohimoiset nuoret miehet, joilla on bensaa suonissa. Ulkoasultaan näyttävät, tekniikaltaan viritetyt autot vievät mennessään.

GTi-Magazine kulkee vahvasti autoharrastuksessa mukana ja kertoo osuvasti niin autoista kuin niiden tekniikasta ja rakentajista. Lehden toimitus on täynnä autofriikkejä, joiden omakohtainen rakentelutausta pitää huolen, että lehdestä paistaa rakkaus tuning-autoihin. GTi-Magazine opastaa, miten parantaa auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta.

Nyt tilaajalahjaksi PowerCard -varavirtalähde Micro-USB ja iPhone laturiliitännällä. Tilaajalahjan arvo 24,90 €.

Tilaajalahja:

 • PowerCard -varavirtalähde - arvo 24,90 €
27,50€ / 5 nroa
-60%
ELLE

ELLE -lehti on paitsi maailman menestynein ja suosituin muotilehti, myös upea opas kauneuden, matkailun, sisustuksen ja ruokakulttuurin maailmaan. Lehti tarjoaa vaikuttavia lukuelämyksiä ja esittelee kiinnostavia henkilöitä niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Konsepti on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää leikkisyyden ja huumorin elegantisti älyyn ja tyyliin. Elle on elämänmyönteinen, lämmin ja visuaalisesti vaikuttava lehti älykkäälle, tyylitietoiselle, nuorekkaalle ja itsenäiselle naiselle.

Upea uudistunut Elle tarjoaa:

 • - enemmän lukujuttuja
 • - kauden trendi- ja pukeutumisvinkit koottuna yksiin kansiin
 • - kiinnostavimmat henkilöhaastattelut
 • - muotitoimittajan vinkit: näin yhdistelet
 • - laadukkaimmat muotieditoriaalit
 • - parhaat kosmetiikkasuositukset ja shoppailuvinkit

 

Nyt ELLE:n tilaajalle kaupan päälle Lumenen tuotepaketti ja Ivana Helsingin kosmetiikkalaukku. Tilaajalahjan yhteisarvo on 69 €.

Tilaaajalahja:

 • Lumenen tuotepaketti ja Ivana Helsingin kosmetiikkalaukku - arvo 69 €
19,90€ / 5 nroa
-80%
Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on tuhti lukupaketti. Jokainen numero rakentuu vahvoista tarinoista ja kauniista kuvista. Lehden henkilöhaastattelut ja reportaasit ovat ykkösluokkaa: ne imaisevat lukijan mukaansa ensimmäisestä lauseesta lähtien.

Asumisen sivuilla Kodin Kuvalehti esittelee myös persoonallisia koteja ja tarjoilee ihania sisustusvinkkejä sekä helppoja tee se itse -ideoita. Keväästä syksyyn lehti esittelee myös kukkaloistoa, kauniita puutarhoja ja intohimoisimpia kotipuutarhureita.

Lehden ruokaosion reseptit ovat innostavia, ne saavat jokaisessa kotikokin syttymään. Kodin Kuvalehti esittelee ruokauutuuksia ja -trendejä, intohimoisia ruokaihmisiä ja eri ruokakulttuureita.

Muotijutuissa toimittajat antavat hyödyllisiä pukeutumisvinkkejä eri vartalotyypeille. Juttujen malleina toimivat Kodin Kuvalehden lukijat eri puolilta Suomea.

Lehtitarjouksen tilaajalahjana saat 2 ylimääräistä lehtinumeroa.

29,90€ / 11 nroa
-60%
Kotivinkki

Haluatko tehdä helpommin hyvää ja kaunista arkiruokaa? Mistä inspiraatioita ja ideoita arkeen sekä juhlaan? Kotivinkin kanssa ei tarvitse odottaa elämän alkamista, vaan voit nauttia siitä joka päivä ja hetki.

Kotivinkki elää mukana lukijoiden arjessa aihepiiriensä kautta: perhe-elämä, ruoka, sisustus, käsityöt, puutarha, naisen oma hyvinvointi, muoti, kauneus ja terveys, yhteiskunnalliset puheenaiheet. Kotivinkki helpottaa lukijoiden arjen sujumista ja tukee vanhempia perhe-elämän eri tilanteissa.

Kotivinkin ruokajutuissa kokataan helposti valmistuvaa hyvää arkiruokaa ja juhlakausien herkkuja. Lukijoiden pyynnöstä leivontaohjeita on lisätty.

Nyt Kotivinkki -lehden tilaajalahjana laadukas CeramicChef -veitsisetti, joka on arvoltaan jopa 72 €. Veitsisetti + 5 Kotivinkin numeroa nyt yhteishintaan 19,90 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • CeramicChef -keraaminen veitsisetti - arvo 72 €
19,90€ / 5 nroa
-80%
Maku

Maku tekee tavallisesta taivaallista! Saat ohjeet sesonkiherkkuihin, leivontaan, maailman makuihin ja maukkaaseen arkeen.

Kotikokkien ykköslehti Maku täyttää 10 vuotta. Juhlavuonna Maku palvelee ruoanlaitosta ja leivonnasta kiinnostuneita lukijoitaan entistä paremmin. Lehdessä on enemmän luettavaa, kokeiltavaa ja katseltavaa. Joka numerossa on vähintään 50 ammattitaitoisten ruokatoimittajien suunnittelemaa ja kokeilemaa ohjetta. Lisäksi Maku kertoo ruokamaailman tapahtumista, esittelee parhaat uutuustuotteet, hyödyntää sesongin raaka-aineet, antaa kattausideoita, jututtaa suomalaisia ruoantuottajia ja poimii innostavat ideat maailmalta.

Nyt Maku -lehden tilaajalle on tarjolla kokkauksiin oiva tilaajalahja: Ivana Helsinki -keittiösetti, jonka arvo on 32 €.

Tilaajalahja Maku -lehteen:

 • Ivana Helsinki -keittiösetti - arvo 32 €
21,00€ / 5 nroa
-70%
SPORT

Uudistunut SPORT -lehti on täydellinen lukupaketti treenaamista rakastavalle naiselle. SPORT -lehti tukee tavoitteissa ja esittelee uusimmat urheilutrendit.

Jokaisesta numerosta löydät treeniohjelmia, jonka voit toteuttaa milloin sinulle sopii. SPORT -lehti on oma personal trainerisi! Jokainen numero on täynnä innostusta, tsemppiä ja neuvoja motivaation ylläpitoon. Joka numerossa on myös sporttaajan reseptejä, tietoa kuntoilijan ravitsemuksesta sekä ostosvinkkejä kuntoilijan keittiöön. Jotta kroppasi pysyisi terveenä, SPORT -lehdestä saat rutkasti hyötytietoa asiantuntijoiden kertomana. Lehdessä on lisäksi paljon testejä: uusia lajeja, liikuntavarusteita ja liikunnan trendejä. Lehdestö läydät myös sporttimuotia ja mausteeksi myös vapaa-ajan katumuotia – monenkokoiselle kukkarolle ja kropalle. Lehdestä löydät myös vinkkejä sporttaajan kauneudenhoitoon koko keholle sekä ihanimmat uutuustuotteet. Inspiraatiota ja energiaa saat myös lehden matkavinkeistä sporttimatkoille ja hyvän olon reissuihin.

SPORT -lehti on Suomen luetuin treenilehti! (98 000 lukijaa, KMT 2014) Uusi, pienempi ja kätevämpi koko sopii käteen ja treenikassiin.

Saat tilatessasi SPORT -lehden tilaajalahjaksi DKNY Golden Delicious -tuoksun, jonka arvo on 25 €. Vaihtoehtoisesti voit valita ylimääräiset 2 kuukauden lehdet.

Tilaajalahja:

 • DKNY Golden Delicious -tuoksu - arvo 25 €

 

29,00€ / 5 nroa
-58%
Antiikki & Design

Antiikki & Design on löytöretki vanhojen esineiden historiaan ja kauneuteen.

Antiikki & Design -lehti esittelee upein kuvin ja asiantuntevasti sisustuksen tyylikausia ja huonekaluja, lasiesineitä, hopeita, posliinia ja paljon muutakin. Lehti kertoo taiteesta, muotoilusta, keräilystä ja entistämisestä – ja ihmisistä niiden takana. Lukija porautuu pintaa syvemmältä aitoon antiikkiin, mutta tutustuu myös 1900-luvun vintagen aarteisiin ja designin 1950–60-luvun kultakauden suuriin nimiin. Täämä lehti tunnettiin aiemmin nimellä Glorian antiikki.

Tilaamalla Antiikki & Design -lehden, saat tilaajalahjaksi Cindy-helmikaulanauhan. Helminauha on valmistettu aidoista makeanveden helmistä. Kaunis sini-harmaan värinen helminauha, jota koristaa näyttävä koristeellinen lukko. Helminauhan pituus on 45cm.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

 • Cindy-helmikaulanauha - arvo 29 €
31,00€ / 5 nroa
-66%
Tilaajalahjat lehtitilauksiin

4,8/5 (4 ääntä)

FITKatsoKoti ja keittiöOma aikaSeiska