Lehti lahjaksi

Lehti on oiva lahja, olipa lahjan saaja sitten lapsi tai aikuinen. Meidän kauttamme tilaat lehden lahjaksi helposti ja saat jopa tilaajalahjan lehden vastaanottajalle! Alta löydät parhaat lehtilahjat lapsille, nuorille, miehille, naisille sekä senioreille. Toivotamme mukavia lukuhetkiä lehtilahjan saajille!

 

Lehti lahjaksi lapselle

Lapsille kestosuosikkeja lehtilahjoiksi ovat tietysti sarjakuvalehdet. Jos lapselle ei vielä kolahda esimerkiksi Aku Ankkaa postiluukusta, on se erittäin varma vaihtoehto lahjaksi. Aku Ankka soveltuu myös lapsille, jotka vasta opiskelevat lukemaan, sillä kuvat kertovat paljon lapselle. Jos Aku Ankka jo lapselle tulee, suosittelemme tutustumaan Roope-Setään. Lapsille muuta mukavaa luettavaa löydät muun muassa sarjakuvalehdistä.

Aku Ankka

Aku Ankka on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen suosituimmaksi aikakauslehdeksi, joka kuuluu kaikenikäisten suomalaisten lempilukemistoon.

Akkarin suosion syy on epäilemättä sen riemukkaissa ankkatarinoissa ja taidokkaassa kuvituksessa, mutta myös rikkaassa ja oivaltavassa suomen kielessä, jota vaalitaan erityisen tarkasti. Akkaria ei suotta mainita Suomen hauskimmaksi lehdeksi!

Aku Ankassa on yllätyksiä ja liitteitä läpi vuoden: tarroja, julisteita, sarjakuva- ja puuhaliitteitä, lukujärjestys ja erilaisia teemanumeroita.

Lehden tilaajana kuulut automaattisesti Ankka-klubiin. Sen jäsenille on luvassa huipputarjouksia parhaista sarjakuvakirjoista ja esim. ainutlaatuisesta Ankka t-paidasta.

Tilaa nyt 5kk Aku Ankka -lehdet talviseen tarjoushintaan vain 29€ (norm. 69.80€) ja saat samalla käyttöösi mahtavan digipalvelun, josta löytyy mm. kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat sekä mittava Taskari-arkisto. Tilaa itsellesi tai lahjaksi ja valitse haluamasi lahja kaupan päälle.

Aku Ankka -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Nyt kannattaa tilata lukemista syksyksi! Saat Aku Ankan 3kk tilausjakson etuhintaan vain 24,90€ (norm. 45€). Lisäksi saat valita lahjaksi joko Aku Ankka -repun (arvo 29,90€) tai 1kk lisää Aku Ankkaa.


24,90€ / 12 nroa
-67%
Roope-setä

Roope-setä seikkailee omassa nimikkolehdessään. Ankkamaailman tehokkaimmalla bisnesnokalla varustettu miljardööri johtaa usein sukulaispojistaan koostuvan retkikuntansa mitä huimimpiin seikkailuihin maailman ääriin ja jopa ziljoonien valovuosien päähän kaukaisille planeetoille. Lehden kaikki sarjat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia. Joka numerossa on 3-4 pitkää seikkailua, yhteensä 100 vauhdikasta sivua. Lisäksi kerran vuodessa ilmestyy erikoispaksu 132-sivuinen numero. Jokaisessa Roope-sedän numerossa on mukana keräilykuva.

Tilaa nyt puolen vuoden Roope-setä -lehdet vain hintaan 29 € (norm. 56 €) ja nappaa lahja kaupan päälle.

Voit valita joko Sikarikas -sarjakuvakirjan (arvo 26 €) tai Puhtaana käteen -kirjan (arvo 23 €).

Tuotetta ei ole saatavilla
-50%

 

Lehti lahjaksi nuorelle

Nuoret pitävät lehdistä, jotka tukevat heitä kiinnostavia harrastuksia. Nuoret pitävät lehtilahjoista, jotka käsittelevät muun muassa urheilua, eläimiä, askartelua, tietokoneita ja pelejä sekä muotia. Alla muutamia vinkkejä nuorten lehtilahjoiksi, lisäksi suosittelemme tutustumaan erilaisiin hevos- ja ratsastuslehtiin, nuortenlehtiin, pelilehtiin ja tietokonelehtiin.

KotiMikro

Koko perheen KotiMikro kertoo tietotekniikasta kotikäyttäjää kiinnostavalla ja innostavalla otteella. Helppotajuisissa artikkeleissa käsitellään kattavasti tietokoneen käyttöä ja laitteiston toimintaa tavallisen käyttäjän näkökulmasta. Lehti opastaa ja auttaa käyttäjää hallitsemaan oman pc-laitteistonsa monipuolisia hyöty- ja viihdeominaisuuksia. Lehden sisältöä täydentää joka numeron mukana tuleva cd, jolta lukija saa käyttöönsä muun muassa tarpeellisia tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä. Lisäksi lukija voi poiketa KotiMikron nettisivuilla lukemassa tuoreimmat uutiset tai osallistumassa kilpailuihin.

KotiMikro -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Tilaa nyt 2 numeroa Kotimikro -lehteä vain hintaan 21,90€ ja saat samalla kaupanpäälle monitoimikaiuttimen tabletille ja puhelimelle! Ota mieleisesi musiikki, podcastit ja elokuvat mukaasi mihin vain.


21,90€ / 2 nroa
-76%
Demi

Demi inspiroi upeilla muoti- ja kauneusjutuillaan, kertoo parhaat viihdevinkit ja ratkaisee ihmissuhdepulmat. Tilaa Demi kestotilauksena, 100 % nuoren naisten asiaa.

Nyt tarjoushintaan 5 numeroa Demiä 19,90 € ja lisäksi tilaajalahjaksi Make Up Store -kosmetiikkaa arvoltaan 40 €.

Demi on 12–19-vuotiaiden tyttöjen suosikkibrändi, joka tavoittaa yli puolet kohderyhmästään. Demi-lehti on kuin lukijan paras ystävä tai isosisko, johon voi luottaa kaikissa elämän asioissa. Tytöt lukevat lehden huolellisesti kannesta kanteen, ja samaan numeroon palataan monta kertaa. Intohimoisesta lukijasuhteesta kertoo sekin, että Demi-lehden Facebook-ryhmässä on yli 50 000 fania!

Lehtitilauksen lahja:

  • Make Up Store -kosmetiikkaa - arvo 40 €
29,90€ / 6 nroa
-19%
Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma täyttää 60 vuotta arvovaltaisempana ja suositumpana kuin koskaan. Syykin on selvä. Maailman yhä teknistyessä ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on nykyihmisen vaikea tulla toimeen ilman julkaisua, joka suodattaa tekniikasta olennaisen ja kertoo sen selkeästi. TM on autolehtenä Suomen arvostetuin. Se hallitsee myös viihde-elektroniikan, matkaviestimet, moottoripyörät, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja tieteen.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa josta on hyötyä ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Tilaa 2kk Tekniikan maailma, sisältäen 4 lehteä nyt tarjoushintaan vain 25,30€ (norm. 50,60€). Tilaukseen sisältyy myös digilehti ja lehtiarkisto jonka saat maksutta käyttöösi heti.

39,00€ / 5 nroa
-32%
Villivarsa

Villivarsan lukija kaipaa irtiottoa koulusta. Lehti tarjoaa viihdettä ja tietoa. Heppaharrastuksen suosio kasvaa ja uusia talleja syntyy koko ajan. Hevostelu on monessa perheessä äidin ja tyttären yhteinen harrastus.

Monelle heppatytölle ravit ovat parasta. Villivarsan lukija on tyttö, joka osaa huolehtia itsestään ja tuhisevasta karvakorvasta. Häneen voi luottaa. Villivarsan lukija on huippu.

Villivarsa -lehteä tilatessa voit valita tilaajalahjan seuraavista vaihtoehdoista: Treenipyyhe ja käsivarsikotelo puhelimelle tai Canvas-laukku.

Villivarsa ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

  • Treenipyyhe ja käsivarsikotelo puhelimelle - arvo 39,90 €
  • Canvas-laukku, musta tai ruskea - arvo 35 €
Tuotetta ei ole saatavilla
-50%

 

Lehti lahjaksi naiselle

Naisille suunnattuja lehtiä on tarjolla pilvin pimein ja lisäksi naiset pitävät lehdistä, joita lukevat myös miehet. Lahjaa valittaessa voi siis tarttua lehteen, joka kiinnostaa molempia osapuolia. Tällainen vaihtoehto on esimerkiksi Seiska. Jos kuitenkin haluat tilata lehden naista ajatellen, suosittelemme alla olevia vaihtoehtoja.

Cosmopolitan

Cosmopolitan ei ole vain lehti. Se on elämänasenne. Cosmossa on kaikki, mikä kuuluu elämääsi: muoti, kauneus, ihmissuhteet, ihanat miehet, hyvä olo ja viihde. Jos haluat elää elämääsi täysillä, Cosmopolitan on sinun lehtesi.

Cosmopolitan innostaa ja rohkaisee elämään elämääsi juuri niin kuin itse haluat. Tervetuloa mukaan joukkoomme – Cosmon kanssa olet aina askeleen edellä muita. Lukemalla Cosmoa olet varmasti sisäpiirissä.

Cosmopolitan yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy digitaaliset näköislehdet, joita voit lukea verkossa ja iPadilla. Lisäksi käytössäsi on vuoden arkisto digilehdistä.

Nyt lehtitarjous 29,50 € / 6 numeroa ja lisäksi tilaajalahjaksi joko Bluebiit PowerCard -vara-akku tai yksi ylimääräinen lehtinumero.

Cosmopolitan on Suomen luetuin, tilatuin ja ostetuin nuorten aikuisten naisten lehti. Lehden monipuolinen sisältö tarjoaa muodin ja kauneuden lisäksi luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ihmissuhteista, miehistä, julkkiksista, tyylistä, työstä & opinnoista, seksistä, terveydestä, viihteestä, vapaa-ajanvietosta ja itsensä kehittämisestä. Cosmopolitan on tehty Suomessa suomalaiselle naiselle ja Cosmonaisen koko vuosi on täynnä säpinää. Vuoden kohokohtia on marraskuinen mieskalenteri. Lehti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

Cosmopolitan -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Tilaa nyt 6 numeroa Cosmoa + valitsemasi tilaajalahja vain hintaan 29€ (norm 51€). Valitse joko 1 nro kaupan päälle, arvo 9,80 € tai mineraalimeikit, arvo 79 €


29,00€ / 6 nroa
-78%
Apu

Haluatko unohtumattomia lukuelämyksiä kotiisi kannettuna joka viikko? Apu-lehdestä löydät ajankohtaisimmat vinkit terveyteen, kiinnostavimmat puheenaiheet, uutisia kotimaasta ja ulkomailta sekä ajanvietettä aina sopivassa suhteessa - Suomen kaunista luontoa unohtamatta.

Apu - Parhaat jutut ihan joka viikko!

Nyt lehtitarjoukseen tilaajalahjaksi joko musta nahkalompakko tai Lumene-kosmetiikkasetti. Lompakon arvo on 42 € ja kosmetiikkasetin arvo on 40 €.

Apu on viikkolehti, joka yllättää aina runsaudellaan ja monipuolisuudellaan. Avun parissa viihdyt ja viisastut. Saat lukea aitojen ihmisten tarinoita, taustoja tapahtumille sekä mielipiteitä tästä ajasta. Löydät paljon hyötytietoa arkielämään ja samalla saat sopivasti viihdykettä viikkoosi.

Lehtitarjouksen tilaajalahjat:

  • Musta nahkalompakko - arvo 42 €
  • Lumene kosmetiikkasetti - arvo 40 €
39,90€ / 16 nroa
-45%
Me Naiset

Me Naiset on Suomen tunnetuimpia naistenlehtiä ja Me Naiset tuntee suomalaiset naiset. Suomen suosituin naisten viikkolehtibrändi on edelläkävijä, joka tarjoamaa uutta sisältöä päivittäin, myös mobiilissa. Me Naiset tarjoaa uusia näkökulmia ja virkistää ajattelutapoja. Myös herkemmistä asioista puhutaan rohkeasti. Lehti on lukijoidensa tapaan hyväntuulinen edelläkävijä, trendikäs ja aktiivinen. Me Naiset tarjoaa parhaat ideat ja shoppailuvinkit niin muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin kuin sisustukseen ja matkailuun. Lehti palkitsee lukijansa yllättävillä, väkevillä tarinoilla ja ajankohtaisilla henkilöhaastatteluilla, koskettavilla reportaaseilla ja julkkisten kuulumisia unohtamatta.

Me Naiset -lehden lukijat ovat vahvasti tasa-arvon kannattajia. Heille ystävät ja lähimmäiset ovat tärkeitä ja he tavoittelevat elämässään haasteita ja haluavat edetä uralla. Me Naiset -lehden lukijoille aktiivinen elämäntapa ja uuden kokeilu ovat tärkeä osa elämää.

Tilaa nyt uudistunut Me Naiset ja tiedät mistä naiset puhuvat!

Me Naiset -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Me naiset auttaa nauttimaan elämästä ja löytämään uusia näkökulmia ja inspiraatiota! Tilaa nyt tarjoushintaan 3kk (13 nroa) vain hintaan 35€ + 1 kk (4 nroa) kaupan päälle (norm 63,80€).


35,00€ / 13 nroa
-60%
Eeva

Eeva on Suomen suurin naisten kuukausilehti, klassikko, joka tarjoaa laadukasta ja koskettavaa luettavaa aikuisille ajatteleville naisille.

Syvälliset henkilöjutut, tunteita herättävät selviytymistarinat, kiehtovat matkajutut, kauniit ja persoonalliset kodit, aisteja herättävät ruokajutut, naisellinen muoti, kauneus ja terveys sekä erilaiset ihmissuhteet kuuluvat edelleen tulevan vuoden aihepiireihin. Näiden lisäksi lukijoita hemmotellaan uusilla elämyksillä. Eevaan on lisätty ripaus uutta, koskettavaa ja kiehtovaa luettavaa.

Haluatko hemmotella itseäsi tai puolisoasi? Tilaa Eeva ja saat korkeatasoisia sekä koskettavia juttuja kiinnostavien ihmisten elämästä. Eeva tuo iloa ja uudenlaista potkua myös lukijan elämään.

Nyt naiselle lahjaksi lehden lisäksi tyylikäs clutch -lompakko, jonka arvo on 57 €. Lompakko on laadukasta nahkaa ja sen musta väri sopii kaikkiin asuihin.

Tilaa nyt huippuedullisesti naistenlehtien ajaton klassikko.

Lahja lehden tilaajalle:

  • Clutch -lompakko - arvo 57 €
34,00€ / 6 nroa
-31%

 

Lehti lahjaksi miehelle

Tunnetusti miehet pitävät tekniikasta ja tekniikkaan liittyviä lehtiä Kulttuuriverkosta löytyy useita. Lisäksi erilaiset urheilulehdet ovat sopivia lehtiä lahjaksi miehille. Alla listattuna muutamia kiinnostavia tarjouksia miehille.

Tiede

Tiede -lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja tarjoaa elämyksiä uteliaille lukijoilleen. Tiede -lehteä lukee kuukausittain noin 300 tuhatta lukijaa. Tiede on Suomen suurin tieteellinen julkaisu kaikille faktan ja asiaviihteen ystäville. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Tiede -lehti sopii kaikille ihmisille joita kiinnostaa tiede, elämä ja ilmiöt. Tämä lehti kirjoittaa erilaisista saavutuksista, löydöistä ja läpimurroista eri tieteen aloilla. Tiede kertoo tämän hetken trendeistä ja ennakoi myös tulevaa kehitystä tieteen saralla.

Tiede on laadukkaasti koottu, nerokas, oivaltava ja luotettava julkaisu, joka perustuu täysin asiaan. Ulkoasu on mahtipontinen ja näyttävä. Tiede tarjoaa lukijalleen 12 kertaa vuodessa huvia, hyötyä ja ahaa -elämyksiä. Tiede johdattaa sinut matkalle elämän ja maailman ihmeellisyyksiin ja esittelee yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyviä ilmiöitä.

Tiede -lehden lukija on tyypillisesti utelias edelläkävijä, joka on fiksu ja haluaa pysyä ajan tasalla ympäröivän maailman ilmiöistä ja innovaatioista. Lukija on tyypillisesti hyvätuloinen ja laatutietoinen kuluttaja, jota kiinnostaa erityisesti brändit ja tietyt tuotemerkit. Tiede sopii sekä nuorille, että aikuisille. Etenkin koululaiset ja opiskelijat ammentavat tieteestä paljon tämän lehden avulla. Tämä lehti sopii koko perheelle.

Tiede -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Nappaa Tiede -lehti nyt tarjoushintaan 3kk (4 numeroa) vain hintaan 29€ ja säästät jopa 20€! Tilaajalahjaksi saat 2 lisänumeroa Tiedettä (arvo 25,80€)


29,00€ / 4 nroa
-62%
Tuulilasi

Kun aletaan puhua autoista, Tuulilasia ei voi ohittaa. Se on Suomen suurin ja paras autolehti! Tuulilasi tietää enemmän kuin muut, ja sitä lukemalla pääsee heti automaailman sisäpiiriin. Uudistuneen Tuulilasin raikas ja dynaaminen ote näkyy heti kannessa. Se on houkuttelevan runsas, ja kertoo yhdellä vilkaisulla, mitä lehden sivuilta löytyy: skuuppeja, testejä, vertailuja ja roppakaupalla mielenkiintoisia autouutuuksia.

Jokainen numero sisältää uusimmat skuupit, kaikki uutuudet, tuoreimmat esittelyt, koeajot ja testit, vertailut, kestotestit, käytettyjä autoja, klassikoita ja unelmia sekä paljon tietoa autoilun tulevaisuudesta.

Nyt Tuulilasi-lehden tarjous: 21 € / 5 numeroa ja lahjaksi laadukas Milano nahkalompakko arvoltaan 42 €.

Lehtitarjouksen tilaajalahja:

  • Milano nahkalompakko - arvo 42 €
39,90€ / 7 nroa
-39%
V8-Magazine

V8 kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta ja pitää lukijat ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa.

Veekasi tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana. Autoja rakennetaan suurella sydämellä, useita vuosia, kiirehtimättä. V8-lehdestä löydät yksityiskohtaista teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat unelmiesi auton rakentelussa.

V8-Magazine -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Unelmoitko jenkkiautoista? Tilaa nyt Veekasi ja tee unelmista totta! Saat nyt 5 numeroa + 1 lisänumero V8 lehteä vain hintaan 28€ (norm. 48€). Tilaus sisältää myös digilehdet vuodesta 2015 lähtien.


28,00€ / 5 nroa
-53%
Urheilulehti

Haluatko uusia näkökulmia urheiluun, etkä vain jees-miesten hymistelyä? Valitse Urheilulehti. Se on Suomen puhutuin urheilumedia, joka ei jätä takuulla sinuakaan kylmäksi. Urheilulehti on suomalaisen urheiluhullun intohimoinen keskustelukumppani.

Urheiluvuosi tarjoaa suuria tunteita, kiihkeitä taisteluita, ikimuistoisia voittoja ja karvaita tappioita. On huikea F1-kausi, jossa tahtia iskee Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas. On jääkiekkoa, on Mestareiden liigaa, Valioliigaa ja Veikkausliigaa. Hiihtoa ja yleisurheilua. Ja totta kai NHL:ää.

Urheilulehti -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Tilaa nyt 4kk Urheilu lehti tarjoushintaan vain 39,50€ (norm.52,90€)! Tilaukseen kuuluu painettu Urheilulehti kotiin kannettuna kerran viikossa sekä tilausjakson aikana ilmestyvät urheilun erikoislehdet ja kausioppaat


39,50€ / 16 nroa
-26%

 

Lehti lahjaksi vanhemmille, senioreille

Vanhemmille ihmisille mieluisia lehtiä ovat erilaiset askartelu- ja tehtävälehdet, joissa riittää mieltä virkistävää puuhaa pidemmäksi ajaksi. Suosittelemmekin tutustumaan ristikkolehtiin sekä käsityölehtiin. Alla listattuna muutamia vanhempien suosikkilehtiä.

ApuKrypto

ApuKryptossa kryptot ovat pääosassa, mutta mukana on paljon muitakin hauskoja tehtäviä. Kaikki kryptot ovat palkintotehtäviä!

ApuKrypto on yksi suosituimmista tehtäväkirjoista Suomessa. Siihen on lisätty paljon tehtäviä, kuten esimerkiksi sudokuja.

Kaikista tehtävistä voit voittaa rahaa! Tilaa nyt tarjouksessa oleva ApuKrypto joko itsellesi tai lahjaksi hintaan 19,90 € / 8 numeroa.

29,90€ / 9 nroa
-6%
ApuRistikot

ApuRistikot -ristikkolehti on Suomen suosituin ristikkolehti. Se tuo viihdyttävää aivojumppaa kaiken ikäisille ristikoista kiinnostuneille.

ApuRistikot ovat helpohkoja tai keskitasoa, mutta keskiaukeaman ristikkotehtävä täyttää aina ristikkoammattilaistenkin vaatimukset. Kuvaristikkojen lisäksi jokaisessa numerossa on kuva-arvoitus, kryptoja, piilosana, erinomainen anagrammi ym. Lähes kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä ja palkinnot ovat mahtavia: rahapalkintoja ja lehtien vuosikertoja.

Kokeile nyt ApuRistikot -ristikkolehteä, saat 12 numeroa edulliseen hintaan 24,90 €.

29,90€ / 9 nroa
-6%
Suuri Käsityö
Suuri Käsityö on käsityölehtien klassikko! Lehden jokainen numero pitää sisällään suuren joukon ihania käsityöideoita, joista kaikki käsitöiden ystävät varmasti löytävät mieleisensä. Tilaa lehti nyt Kulttuuriverkko.fi-verkkokaupasta edulliseen kampanjahintaan!

Suuri Käsityö on monipuolinen kokonaisuus, joka kattaa koko käsitöiden laajan kirjon. Oli juttusi sitten neulominen, virkkaaminen, ompeleminen, kutominen tai askartelu, löytyy lehdestä varmasti jokaiselle jotakin. Lehden selkeillä ohjeilla syntyvät helposti sekä ihanat neuleet että muut trendikkäät vaatteet arkeen ja juhlaan. Ohjeita löytyy sekä lapsille että aikuisille. Myös eri koot on otettu hyvin huomioon.

Vaatteiden lisäksi sisustaminen ja sen uusimmat trendit ovat lehdessä vahvasti esille. Suuri Käsityö esittelee parhaat tee-se-itse-ohjeet erilaisiin projekteihin kotona. Sen ohjeilla syntyvät myös kauneimmat kodintekstiilit. Suuri Käsityö auttaa tekemään kodistasi viihtyisämmän!

Suuri Käsityö on Suomen suurin käsityölehti, jonka jokainen numero sisältää ainakin 20 neule- ja virkkausohjetta, 20 askartelu- ja tuunausohjetta, 20 ompeluohjetta. Lisäksi jokaisen lehden mukana tulee kaksi kaava-arkkia. Tekeminen ei siis varmasti lopu kesken ahkerammaltakaan tekijältä! Ohjeiden takana on joukko alan ammattilaisia, jotka varmistavat, että ohjeet ovat aina laadukkaita ja helppoja toteuttaa.

Suuri Käsityö tarjoaa parhaat ohjeet ja esittelee käsitöiden uusimmat trendit. Löydä uutta inspiraatiota käsitöiden tekemiseen ja tilaa Suuri Käsityö -lehti nyt osoitteesta Kulttuuriverkko.fi!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Suuri Käsityö -lehtitarjouksen tilaajalahja:

Suuri Käsityö on markkinoiden runsain ja monipuolisin käsityölehti. Joka numerossa on vähintään 50 ohjetta, vuodessa siis reilusti yli 500! Tilaa nyt 4kk vain hintaa 29€ + 1 nro kaupan päälle.


29,00€ / 4 nroa
-57%
ET-Lehti

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. Samalla lehti on yhä enemmän myös hyötylehti, joka tarjoaa neuvoja, ratkaisuja ja tietoja. Lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

ET-Lehti -lehtitarjouksen tilaajalahja:

ET-lehti on kypsän aikuisen takuuvarma lehtivalinta, joka kannustaa elämästä nauttimiseen, tarjoaa inspiraatiota arkeen ja lisää virtaa elämään! Tilaa nyt 3kk vain hintaan 35€ + 2 nroa kaupan päälle!


35,00€ / 6 nroa
-52%

4,5/5 (4 ääntä)