Leivotaan

Ruoka & Viini
Leivotaan-lehti on jauhopeukalon paras valinta! Rakkaudella mietityt reseptit auttavat jokaista onnistumaan leivonnassa. Herkullisten ohjeiden lisäksi Leivotaan-lehti sisältää paljon mielenkiintoisia reportaaseja suoraan keittiön herkullisesta maailmasta.

Muistatko tuoreen pullan tuoksun lapsuudesta? Entä klassikko mansikkakakun maun kevään ja kesän juhlista? Haluatko itse oppia leipomaan suosikkiherkkujasi yksinkertaisten ohjeiden avulla? Onko sinulla jokin erikoisruokavalio, mutta rakastat leipomista? Leivotaan -lehti on sinulle oikea valinta, jos vastasit kyllä joihinkin edellä mainittuihin kysymyksiin.

Leivotaan-lehden sisältö mukautuu kausivaihteluihin ja vuodenaikoihin. Talvella leivotaan lämmittäviä herkkuja, keväällä raikkaita suupaloja, kesällä ja syksyllä taas loihditaan leivoksia ja muita makeita uuden sadon aineksista, sekä säilötään vitamiinit talteen talveksi! Leivotaan-lehdestä löydät sekä makeita että suolaisia leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan.

Leivotaan-lehden reseptit sisältävät sekä klassisia ainesosia kuten marjoja, hedelmiä, hilloa, suklaata, juustoja ja kinuskia sekä jännittäviä uusia leivonnan trendikkäitä ainesosia. Muffinit, leipä, kahvikakut, pikkuleivät, täytekakut, juustokakut, pulla, sokerikakut, sämpylät ja piparkakut löydät kaikki samojen kansien välistä. Myös leivontatavat vaihtelevat. Esimerkiksi joissakin resepteissä käytetään uunia, joissakin liettä, joissakin mikroa ja joihinkin ei taas tarvitse ollenkaan kuumennusvälineitä.

Ajankohtaiset reseptit ja ohjeet pitävät sinut ajan tasalla kausittaisista keittiöuutisista. Leivotaan on Suomen suurin leivontalehti. Yli 100 reseptiä jokaisessa lehdessä! Inspiroidu, tee ja nauti Leivotaan-lehden avulla!

Tilaa nyt Leivotaan itselle tai lahjaksi leivonnasta kiinnostuneelle ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Kulttuuriverkko.fi !

49,00 / 7 nroa
0/5 (0 ääntä)
Leivotaan-lehti on jauhopeukalon paras valinta! Rakkaudella mietityt reseptit auttavat jokaista onnistumaan leivonnassa. Herkullisten ohjeiden lisäksi Leivotaan-lehti sisältää paljon mielenkiintoisia reportaaseja suoraan keittiön herkullisesta maailmasta.

Muistatko tuoreen pullan tuoksun lapsuudesta? Entä klassikko mansikkakakun maun kevään ja kesän juhlista? Haluatko itse oppia leipomaan suosikkiherkkujasi yksinkertaisten ohjeiden avulla? Onko sinulla jokin erikoisruokavalio, mutta rakastat leipomista? Leivotaan -lehti on sinulle oikea valinta, jos vastasit kyllä joihinkin edellä mainittuihin kysymyksiin.

Leivotaan-lehden sisältö mukautuu kausivaihteluihin ja vuodenaikoihin. Talvella leivotaan lämmittäviä herkkuja, keväällä raikkaita suupaloja, kesällä ja syksyllä taas loihditaan leivoksia ja muita makeita uuden sadon aineksista, sekä säilötään vitamiinit talteen talveksi! Leivotaan-lehdestä löydät sekä makeita että suolaisia leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan.

Leivotaan-lehden reseptit sisältävät sekä klassisia ainesosia kuten marjoja, hedelmiä, hilloa, suklaata, juustoja ja kinuskia sekä jännittäviä uusia leivonnan trendikkäitä ainesosia. Muffinit, leipä, kahvikakut, pikkuleivät, täytekakut, juustokakut, pulla, sokerikakut, sämpylät ja piparkakut löydät kaikki samojen kansien välistä. Myös leivontatavat vaihtelevat. Esimerkiksi joissakin resepteissä käytetään uunia, joissakin liettä, joissakin mikroa ja joihinkin ei taas tarvitse ollenkaan kuumennusvälineitä.

Ajankohtaiset reseptit ja ohjeet pitävät sinut ajan tasalla kausittaisista keittiöuutisista. Leivotaan on Suomen suurin leivontalehti. Yli 100 reseptiä jokaisessa lehdessä! Inspiroidu, tee ja nauti Leivotaan-lehden avulla!

Tilaa nyt Leivotaan itselle tai lahjaksi leivonnasta kiinnostuneelle ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Kulttuuriverkko.fi !

  • suomi
  • Kolmiokirja Oy
  • 7
  • 93 % naisia ja 7 % miehiä